Categories
Bedrijven

Op zoek naar een leuke escape room?

De meeste mensen zullen waarschijnlijk al wel eens gehoord hebben van een escape room. Maar wat is het nou eigenlijk? Dit is dan ook waar ik je vandaag wat meer over wil gaan vertellen. Het is namelijk wel zo handig om te weten wat dit is en wat het zo leuk maakt aangezien het steeds vaker voor komt. Het is dan ook een onwijs leuk uitje voor jou en je vrienden, collega’s of teamgenoten. Er zullen waarschijnlijk ook wel een aantal mensen zijn die al vaker naar zo een ontsnappings kamer zijn geweest, maar nog nooit naar kamer 51. Hier vertel ik zo meer over. 

 

Hier gaat je hartslag namelijk wel een stukje van omhoog kan ik je vertellen. In teams van 3 tot 8 personen ontsnap je uit een van de escape rooms die maker 51 te bieden heeft. Als je de lastige puzzels en raadsels tenminste op tijd weet op te lossen. Daag jezelf en andere uit en laat jouw team opgesloten worden in de schatkamer of breekt in in het hoofdkantoor van het Kuipersgilde. Dit is natuurlijk onwijs spannend en hartstikke leuk. Denk je dat jij hebt wat nodig is om de mysteries te ontrafelen en op tijd de deur te openen? 60 minuten zijn namelijk zo voorbij!

De schatkamer 

Bij het verbouwen van het pand aan de Nederstraat zijn we op oude dagboeken en brieven van ene Willem Stautenhoofdt stuit, een avonturier en schatten verzamelaar uit het begin van de 18de eeuw. Dit is hoe het verhaal van de schatkamer begint, als je benieuwd bent naar het hele verhaal dan kun je een kijkje nemen op kamer51.nl. Dit is dan ook wat een escape room zo leuk maakt, het mysterie en de spanning sleuren je mee in het verhaal waar jij op een gegeven moment midden in zit. Dit is natuurlijk onwijs leuk!

De kosten

Om te beginnen zal ik je vertellen dat je een escape room met minimaal twee personen moet doen, dit is echter wel het duurst. Dit zal ongeveer uitkomen op 35 euro per persoon. Het goedkoopst is natuurlijk om gezellig met een groep te gaan. Wanneer je met een groep van 8 personen bent zullen de kosten ongeveer rond de 12 euro liggen. Dit is wel even een verschil als je het mij vraagt. Als je meer informatie wilt over wat het allemaal inhoudt en wat de kosten zijn ga je natuurlijk naar kamer51.nl. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *