Categories
Bedrijven

Visagist Leiden, handig om even lekker om te ontspannen.

Ben je toe om even heerlijk te ontspannen en jezelf even helemaal te laten verwennen dan is er niks beter als een visagist zoals visagist Leiden. Woon je dus in de buurt om in de omgeving van Leiden of woon je zelfs in Leiden zelf kom een keer langs en maak een afspraak. Bij onze visagiste kun je je zelf helemaal in de watten laten leggen als het gaat om je uiterlijke verzorging.

Onze diensten

De diensten van Facedians bij visagiste Leiden zijn erg verschillend en zo kunnen we met veel dingen iets voor je betekenen voorbeelden hiervan zijn met feesten en bruiloften staan we je graag bij als het gaat om de make up. Ben jij nou niet zo goed in make up en wil je er op je bruiloft op en top uitzien helpen we je graag om ook dat op die dag niet te laten mislukken. Bij je bruiloft heb je natuurlijk al een geweldig mooie jurk aan maar ook wil je dat je gezicht spreekt en eruit springt wij kunnen hier op een natuurlijke manier voor zorgen. Bij visagist leiden kun je niet alleen terecht voor bruidsmake up maar ook voor special effect make up als je bijvoorbeeld een verkleed feestje hebt, op deze manier zorg je ervoor dat niet alleen je outfit lijkt op de persoon die je bent maar ook je gezicht. Wanneer je niet komt om je make up te doen maar gewoon voor je uiterlijke verzorging ben je ook aan het goede adres, we helpen je graag wanneer je bijvoorbeeld je wenkbrauwen in model wil hebben wanneer je dit van je zelf niet al hebt. Ook je wimpers kun je bij ons laten doen, heb je nou van jezelf geen mooie volle lange wimpers kun je kiezen voor wimperextentions waardoor je wel die volle lange wimpers krijgt.

Zelf leren.

Wanneer je zelf wil leren hoe je je make up kan doen maar heb je hier op het moment nog niet zoveelĀ  verstand van is het mogelijk om bij visagiste Leiden hiervoor een workshop te volgen. Bij deze workshop laten we je een aantal handige technieken zien die je kan gebruiken bij het doen van je make up. Ook is het leuk dat je dit niet alleen doet maar je kan een vriendin, zus of je moeder meenemen en ben je er gelijk een dagje samen lekker op uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *