Categories
Wonen

Een Woodwick kaars is wat ik zoek.

Vind je het maar niks zo’n vreselijke geur in je kantoor, huis of slaapkamer? en wil je gewoon dat het lekker ruikt? dan kan een Woodwick kaars de oplossing voor jou zijn. Deze kaars heb je in veel verschillende geuren en kleuren, ook de vorm van de kaars kan verschillen. Het assortiment in kaarsen is erg ruim en zo zijn de kaarsen ook verkrijgbaar van klein naar groot. De geur die verspreid wordt komt uit de lont die verwerkt is in de kaars.

 

De geurkaarsen.

Het assortiment van De Geurschuur in geurkaarsen is erg groot en breed. De kaarsen verschillen in maten maar ook in vorm. De Woodwick kaars is verkrijgbaar in veel verschillende geuren en kleuren dus ook zeker een die voldoet aan jouw wensen. Wil je nou geen kaars gewoon los maar een kaars op een houder is dit ook iets wat je kan bestellen. De kaarsen zijn ook verkrijgbaar op een geurbrander, op deze manier krijg je waxmelts die vloeibaar worden en zo ook op deze manier kan genieten van een heerlijke geur.

 

Leuk als cadeau.

Komt de verjaardag van je vriendin, moeder, zus of oma eraan en wil je een leuk cadeau geven dat kan. Een Woodwick kaars kan ook als cadeau gegeven worden en het is dan ook nog een cadeau dat lekker ruikt. Wanneer je een kaars geven saai vindt hebben we ook volledige giftsets, op deze manier heb je van alles wat. In de giftsets zitten verschillende producten die van elkaar kunnen verschillen let daar ook op. Wanneer je dit cadeau geeft zou de persoon zichzelf heerlijk kunnen verwennen met de heerlijke geuren en hier volledig van genieten.

 

De mogelijkheden bij Woodwick.

Buiten een Woodwick kaars heb je nog veel meer verschillende soorten producten. Zo heb je niet alleen de verschillende vormen en maten kaarsen maar je hebt ook geurstokjes, dit is een goed alternatief als je bijvoorbeeld deze heerlijke geur ook op je toilet of badkamer wilt hebben. Ook wanneer je veel in de auto zit hebben we aan je gedacht, houd je ervan als je auto lekker ruikt wanneer je instapt? dan zijn de auto reeds een goed product voor jou. Daarnaast heb je voor in de huiskamer ook nog branders die je gebruikt in combinatie met de waxmelts, deze brander is nodig omdat je anders de waxmelts niet kan gebruiken en dan dus ook niet van de heerlijke geur kan genieten. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *